Tillställningen kommer att ske i Aud. Armfelt, Arken, Åbo Akademi (Fabriksgatan 2).
Program
16:00 | Kaffe | |||
16:30 | Tre presentationer relaterat till temat "Matkemi" | |||
Victor Sifontes, Åbo Akademi | "Naturliga sötningsmedel" | |||
Ingmar Wester, Raisio Chemicals | "Benecol" | |||
Mari Sandell, Turun Yliopisto | "Makukemian ihmeellinen maailma: kotimaiset marjat / Makumaailmamme ovat yksilöllisiä" | |||
18:00 | Välkomstskål och utdelning av Gadolinstipendiet | |||
18:15 | Buffé vid Café Arken | |||
Grönsallad med blomkål och parmesanostdressing | ||||
Nypotatissallad med sparris och grillad kronärtskocka | ||||
*** | ||||
Rostad kycklingfilé med rödvinssås och rotsaksgratäng | ||||
Café Arkens bröd | ||||
Smör och örtfärskost | ||||
*** | ||||
Citronpaj med hallonsås | ||||
*** | ||||
Kaffe/te | ||||
22:00 | Café Arken stänger |
De som ämnar delta i middagen, vänligen anmäl er till Jani Rahkila (KSÅ), jrahkila@abo.fi senast 18.5.2012. Priset för middagen är 20 € för KSÅ-medlemmar samt 25 € för icke-medlemmar (betalas kontant vid Arken). Meddela gärna om specialdieter.
Välkommen !